home
Wie ben ik
wat doe ik
agenda
blog van karin stap
contactformulier

Wie ben ik

Ik ben Karin Stap. Geboren in 1962 in ’s-Hertogenbosch. Getrouwd met Frank en samen hebben wij twee zoons Tim en Martijn.

10 jaar geleden veranderde mijn leven van collega naar leidinggevende. Dit heeft heel wat teweeg gebracht in mijn ontwikkeling als mens. Als collega kon ik altijd het leuke aardige meisje zijn dat het met iedereen kon vinden. Als leidinggevende moest ik wel ergens voor gaan staan, mensen aanspreken!! Ook merkte ik dat ik een andere rol kreeg binnen een team. Ik was tenslotte de baas!!!
Het was een ware ontdekkingstocht om een goede leidinggevende te kunnen worden. Al snel bleek dat ik dit het beste kon door heel dicht bij mezelf te blijven. Door het Management Development traject te volgen bij ITIP werd me ook duidelijk hoe ik dat kon doen.

Nu 10 jaar later ben ik nog steeds leidinggevende en voel me als een vis in het water. Wat ik het mooiste van mijn vak vind? Het coachen van de teamleden in hun persoonlijke groei, maar vooral om er gewoon voor ze te kunnen en mogen zijn. Verder vind ik het fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan het opbouwen van een team. Samenwerken, communiceren en ontdekken van ieder zijn kwaliteit zijn de fundamentele bouwstenen voor een succesvol team.

In 2009 besloot ik om een paar maanden verlof op te nemen. Ten eerste om eens lekker te genieten van het gewone dagelijkse leven thuis. Ten tweede om er achter te komen wat ik nu nog meer wil in mijn leven.

Het talentenspel in Assisi, twee helende reizen (zie wat doe ik) en heel veel wandelingen brachten mij het antwoord. Ik ben de opleiding intuïtief coach bij IMC mensontwikkeling gaan doen. De hoofdopleiding ‘Intuïtief coachen’ leidt op tot professioneel coach en voldoet aan de kwaliteitscriteria van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). En nu, ben ik vanuit “Jouw Stap”als professioneel coach gestart.

Geluk is: houden van wat je doet en doen waar je van houdt.