Talentenspel
Voor wie zijn levensmissie en talenten wil leren kennen!

Het Talentenspel is een inzicht- en ontplooiingsspel met veel niveaus. Het boort jouw diepe wijsheid aan. Het spel is ontwikkeld door dr. Willem Glaudemans, medevertaler van de 'Cursus in Wonderen' en de 'Nag Hamadi Geschriften'. Hij heeft zich voor het spel laten inspireren door de Kabbala, de archetypen van Jung, de alchemie, de vier elementenleer, yin-yang, sprookjes en mythen. Het geeft je inzicht in je persoonlijke levensmissie en de talenten die je hebt gekregen om deze missie te vervullen. Zo zul je het werk van je hart met meer vreugde en bewustzijn doen. Het kan je ook antwoord geven op levensvragen. Het spel kan gebruikt worden voor persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, beroepskeuze, etc. Het geeft je ook inzicht in hoe je je leven nog zinvol kunt invullen met jouw talenten als je ouder bent en bijv. al met pensioen of VUT bent.

Heeft ieder mens een levensmissie?

Ieder mens heeft een eigen levensmissie en heeft daarvoor 12 benodigde talenten meegekregen om deze missie te kunnen vervullen. Het Talentenspel is een Levensloopspel. Het geeft je inzicht in je innerlijke koninkrijk/je innerlijke leven, je potentieel en hoe je hiermee omgaat. Door je levensmissie te leven kom je in de 'flow' van het leven.

Hoe weet je welke talenten je hebt?

Door te kijken naar jezelf en hoe je leven is verlopen krijg je inzicht in welke talenten je hebt. Maar hoe zet je je talenten allemaal op de juiste wijze in? Welke talenten geven jou je voeding en welke heb je gekregen om in de wereld te zetten? Welke talenten zijn meer naar binnen gericht en welke meer naar buiten? Werken je talenten wel goed samen? Ben je niet gelukkig met het werk dat je doet? Doe je dan wel waarvoor je werkelijk gekomen bent? Het Talentenspel is ontwikkeld om inzicht te geven in al deze vragen.


terug